Vår studio i Slakthusområdet

I vår välutrustade studio är det högt i tak. I såväl bildlig som bokstavlig mening.

STUDION

I vår välutrustade studio är det högt i tak, i såväl bildlig som bokstavlig mening. Med fyra meter i takhöjd och gott om kreativt utrymme skapas ideala förutsättningar för att fotografera alla typer av produkter, stora som små. Här fotograferar vi allt från diamantörhängen till frisörredskap.

TEKNIKEN OCH LOGISTIKEN

Studion är utrustad med bland annat platsbyggd rundfond, blixt- och ljusutrustning från Broncolor, kameror från Hasselblad och Canon. Tack vare att vi har hela 350 kvadratmeter att husera på och ett varuintag direkt in i studion har vi optimala förutsättningar både att hantera och även förvara dina produkter på ett säkert sätt.

Väloljad logistik, ett smidigt leveransintag och stora lagermöjligheter säkerställer en både säker och snabb hantering av dina produkter. Detta är förstås även bidragande faktorer till att vi kan arbeta så kostnadseffektivt som vi gör.

"Vi har hittat vår dröm-partner i Studio Slakthuset. De är extremt proffsiga, snabba och levererar alltid på högsta nivå, oavsett om det handlar om rena produktbilder eller varumärkesbyggande bilder. Dessutom är de sjukt kul att jobba tillsammans med."

Daniel Johansson, Design Director Lejonhjärta