Grafisk produktion och tryck

Grafisk produktion och tryck

Pre-press

Med pre-press menar vi allt arbete innan tryck. Det innebär att vi står till tjänst med bildbehandling, retusch och tryckanpassning inför själva tryckningen. Vi kan även hjälpa till med original- och layoutarbeten till alla typer av trycksaker. Då vi finns med från idé till färdigt material kan vi säkerställa kvaliteten genom hela processen.

Pre-press är en trygghet för dig som kund då du får trycksaker som uppfyller dina behov och förväntningar. Det ger även oss en trygghet då vi steg-för-steg kan följa det grafiska materialet för att säkerställa att du får bästa möjliga slutresultat.

Grafisk produktion och tryck

Grafisk produktion

Behöver du hjälp med att ta fram design eller original för broschyrer, säljmaterial, kataloger eller flyers? Vi kan hjälpa dig med allt från visitkorts-original till katalogmallar och grafiska profiler.

Vi erbjuder gedigen kompetens inom design och layout för såväl print som webb – från strategi och idé till produktion och original.

 

Grafisk produktion och tryck

Tryck

Storformat, offset-, eller digitaltryck? Vi säkerställer att ditt företags färger och budskap presenteras på rätt sätt, oavsett material eller teknik. Vi har lång erfarenhet och kunskap om hur olika original ska levereras och vilket tryckalternativ som blir mest kostnadseffektivt. Vi kan även lösa adressering och distribution.

Grafisk produktion och tryck

Mässor och event

Vi kan hjälpa dig med allt du behöver för att sticka ut och göra intryck på mässan eller eventet – från idé, planering och design till produktion och tryck.

Med våra produkter kan du enkelt bygga en mässmonter eller minimässa. Du kan till exempel kombinera flera displayer vid ett event och sedan återanvända en eller flera displayer till ett annat tillfälle.

Vi producerar roll-ups, pop-ups, stora bildväggar, vepor, utomhusdisplayer, flaggor, mässdisplayer, bannerdisplayer, broschyrställ, diskar, podium, transportboxar, back-drops, tillbehör och mycket mer.

Om du vill få en uppfattning om hur din exponeringsyta kommer att se ut innan du beställer kan vi skapa din monter i 3D. Perfekt om du planerar sälj-och marknadsevent, mässor, produktlanseringar eller roadshows.