Bilder som säljer mer än 1000 ord.

Din produktfotograf i Stockholm

Vi är en produktfotograf i Stockholm som ser till att få era produkter att visa upp sig från sin allra bästa sida – oavsett om det handlar om en diamant eller en dumper. Vi har mer än 30 års erfarenhet av produktfotografering av alla typer av produkter, från små ädelstenar till gigantiska motorfordon. Vi kan hjälpa dig med allting från strategi och idé till avancerad retusch och grafisk produktion. Vi har också en egen välutrustad studio i Stockholm och vi som produktfotograf är vana att fotografera i alla typer av miljöer, såväl ute som inne – från vildmark till kungliga slott.

Produktfoto

Om ni väljer oss som er produktfotograf i Stockholm ser vi till att sätta alla typer av produkter i sitt rätta ljus och framhäva dem från sina bästa sidor är vår specialitet, oavsett om det handlar om ett exklusivt smycke eller en kula glass.


Vill du veta mer? Se case
Produktfoto utfört av en produktfotograf i Stockholm

360°-fotografering

Om du verkligen vill optimera presentationen av din produkt in i minsta detalj, varenda vinkel och vrå är 360°-fotografering vägen att vandra. Med en interaktiv 360°-bild har du möjlighet att vässa kundens upplevelse av din produkt.


Vill du veta mer? Se case

Produktfilm/Infomercial

En infomercial – det vill säga kommersiell information i form av rörlig bild med ljud – är ett utmärkt komplement till en produktbild och särskilt användbart när du exempelvis skall förmedla en komplex tjänst eller visa hur en produkt fungerar.


Vill du veta mer? Se case

Bildkoncept och kommunikation

Behöver du ett unikt bildmanér till din webbshop? Bildidéer till en annonskampanj? Vi kan hjälpa dig hela vägen, från strategi och idé till avancerad bildretusch.


Vill du veta mer?

Grafisk produktion och tryck

Vi har lång erfarenhet av original- och layoutarbeten till alla typer av trycksaker och kan hjälpa dig med allting från visitkort och mässmaterial till kataloger och fasadvepor. Vi står även till tjänst med design, bildbehandling, retusch (även avancerad bildbearbetning) och tryckanpassning inför själva tryckningen.


Vill du veta mer?