Bildkoncept och kommunikation

Image Branding

Från strategi till bildretusch

Det sägs att att en bild uppfattas 60 000 gånger snabbare än ord. Det säger en hel del om vilken viktig byggsten bilder utgör i ditt varumärkes profil. Ett unikt bildmanér är ett effektivt sätt att förstärka din identitet och särskilja dig från konkurrenterna.

Vi kan hjälpa dig från ax till limpa – från varumärkesstrategi och bildidé till rekvisita och avancerad bildretusch. Oavsett om det handlar om säljande produktbilder till din webbshop eller imagebyggande reklambilder, vi säkerställer att de går i linje med ditt varumärke.

Avancerad bildbearbetning

Visuell varumärkesstrategi

Det finns många aspekter att ta i beaktande när det kommer till produktbilder. Vår strävan är alltid att skapa det ultimata visuella uttrycket, oavsett var och i vilket sammanhang produkterna ska exponeras, vilken målgruppen är och vad bilderna ska förmedla.

Vi kan vara ett bollplank och ett stöd i att hitta ditt företags/varumärkes unika bildmanér. Vi kan också hjälpa dig att skapa ett särskiljande visuellt uttryck i din e-handel som inspirerar, behåller besökaren på sidan, ökar konverteringen och bygger ditt varumärke.

Lösningen beror helt på din produkt, ditt varumärke och vad du har för mål. Det kan handla om alltifrån enkla, rena produktbilder mot vit bakgrund med lite relevant rekvisita som förstärker produktens egenskaper till avancerad bildretusch.

 

A portrait is not made in the camera but on either side of it.

— Edward Steichen